Συνέντευξη Τύπου (Λάρισα)

Η παρουσίαση της Πρωτοβουλίας LifeScore συνεχίστηκε από την εταιρεία Corteva Αgriscience™, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και η ΜΚΟ «Μπορούμε» στις 13 Ιανουαρίου 2020 σε μία Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της περιφέρειας Θεσσαλίας.
Την συνέντευξη τίμησε με την παρουσία του ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας κος Αγοραστός ο οποίος επισφράγισε την στήριξη της Περιφέρειας στην πρωτοβουλία LifeScore.
Από την Corteva Αgriscience™ μίλησαν η κ. Χριστίνα Λεγάκι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κ. Γεράσιμος Νικολόπουλος Εμπορικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Αλβανία.

Συνέντευξη Τύπου (Αθήνα)

Για την παρουσίαση της Πρωτοβουλίας LifeScore η εταιρεία Corteva Αgriscience™, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και η ΜΚΟ «Μπορούμε» πραγματοποίησαν στις 22 Οκτωβρίου 2019 Συνέντευξη Τύπου.  Την συνέντευξη τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Σκρέκας. Από την Corteva Αgriscience™ μίλησαν η κ. Clara Serrano EMEA Marketing Leader, η κ. Χριστίνα Λεγάκι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κ. Γεράσιμος Νικολόπουλος Εμπορικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Αλβανία. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο εκπροσώπησε ο Πρύτανης  κ. Σπυρίδων Κίντζιος και την ΜΚΟ  «Μπορούμε» ο συνιδρυτής κ. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.